Tea Tree Oil 25 ml

45 kr

Tea Tree Oil är ett godkänt naturläkemedel

Tea Tree Oil
Oljan ingår även i ett flertal hudvårdsprodukter som hudlotion, tvål, schampo, ansiktsvård, akne-stick, cerat och deodorant. Produktserien är oparfymerad, utan syntetiska färgämnen och har inte testats på djur. Australian Bodycare Tea Tree Oil säljs i landets hälsokostbutiker

Användning
Tea Tree Oil används mot spruckna hälar, solsveda och myggbett. Tea Tree Oil är ett ett godkänt antiseptiskt naturläkemedel som kan råda bot på många olika besvär. Oljan ingår även i ett flertal hudvårdsprodukter.

Blodgenomströmning
Den antiseptiska Tea Tree-oljan ökar blodgenomströmningen och gör att hudrodnaden, svullnaden och ömheten vid solsveda lägger sig snabbare. Oljan har även en klådstillande och bedövande effekt som lindrar vid mygg- och andra insektsbett. Även fotsvamp och spruckna hälar kan med fördel behandlas med Tea Tree Oil.

Späd med olivolja
Oljan ska bara användas i utspädd form tillsammans med 9 delar olivolja eller barnolja. Den karakteristiska tallbarrsliknande doften, som visar att produkten inte förskönats med parfymering, försvinner snabbt.

Oljan ingår även i ett flertal hudvårdsprodukter som hudlotion, tvål, schampo, ansiktsvård, akne-stick, cerat och deodorant. Produktserien är oparfymerad, utan syntetiska färgämnen och har inte testats på djur. Australian Bodycare Tea Tree Oil säljs i landets hälsokostbutiker.